Θωμάς Κινδύνης για Νίκο Φώσκολο – «Δεν με αφορά το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό»

April 16, 2023


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Θωμάς Κινδύνης και η σύζυγος του, Άννα Τζίμα στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.Ειδικότερα, ο Θωμάς Κινδύνης εξομολογήθηκε πως «ο ερχομός του γιου μας, του Ορέστη άλλαξε εντελώς τη ζωή μας. Κατ’ αρχάς δεν ήμουν νεαρούλης όταν έκανα τον γιο μου, ήμουν κάποιας ηλικίας και ξαφνικά γεννήθηκε ένας κόσμος ολόκληρος. Ένα …


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Θωμάς Κινδύνης και η σύζυγος του, Άννα Τζίμα στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

  • Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο του και τις αλλαγές που αυτός έφερε στη σχέση του ζευγαριού, την σχέση με τον χρόνο και την εποχή που βρισκόταν στα σίριαλ του Νίκου Φώσκολου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.