Αθηνά Οικονομάκου – «Υπήρχε σύγκρουση, το παλέψαμε πάρα πολύ»

April 16, 2023


Για τον λόγο που απείχε αρκετό καιρό από τις θεατρικές σκηνές μίλησε στην εκπομπή “Μαμά-δες” η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας την ψυχολογική πίεση που ένιωθε κάθε φορά που βρισκόταν στη σκηνή.«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω ά…


Για τον λόγο που απείχε αρκετό καιρό από τις θεατρικές σκηνές μίλησε στην εκπομπή “Μαμά-δες” η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας την ψυχολογική πίεση που ένιωθε κάθε φορά που βρισκόταν στη σκηνή.

  • Ακόμα, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για τη σχέση με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τις διαφωνίες που έχουν σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους.

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα.

«Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε. Αποφάσισα πως μέχρι να το λύσω με την ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να το κάνω. Έβλεπα τηλεφωνήματα που αφορούσαν θεατρική πρόταση και με έλουζε κρύος ιδρώτας», πρόσθεσε.

Για τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου είπε, «Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο.

Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.