Μετά τις πλαστικές έγινε μια άλλη: Η Tεpάστια αλλαγή στην εμφάνιση της Στέλλας Μιζεράκη

April 16, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Στέλλα Μιζεράκη μετά τη συμμετοχή της στο «Power of Love» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(adsbygoogle = win…




Η Στέλλα Μιζεράκη μετά τη συμμετοχή της στο «Power of Love» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Η πρώην παίκτρια προσέχει ιδιαίτερα την εικόνα της, ενώ δεν διστάζει να προβεί σε σημαντικές αλλαγές. Η ίδια στο παρελθόν ήταν μελαχρινή, ενώ κατά καιρούς έχει «πειραματιστεί» με το μήκος στα μαλλιά της.

Στέλλα Μιζεράκη:  Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή της

Η πρώην παίκτρια πρόσφατα ανέβασε κάποια stories στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου και παρατηρούμε σημαντικές αλλαγές στο πρόσωπό της, που ενδεχομένως να οφείλονται σε αισθητική επέμβαση.

Παρ’ όλα αυτά, η αλλαγή αυτή στα χαρακτηριστικά του προσώπου της, μπορεί να οφείλεται επιπλέον και σε κάποιο φίλτρο του Instagram.



Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.