Πανταζής για Μάριο Καπότση: «Δεν μπορείς να μη μιλάς στους ανθρώπους που αγαπάς»

April 15, 2025


Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day στον ALPHA. Ο τραγουδιστής, μίλησε για τη σχέση του με τον Μάριο Καπότση μετά το χωρισμό του από την Κόνι Μεταξά, αλλά και για την αγάπη που έχει στην κόρη του.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day στον ALPHA. Ο τραγουδιστής, μίλησε για τη σχέση του με τον Μάριο Καπότση μετά το χωρισμό του από την Κόνι Μεταξά, αλλά και για την αγάπη που έχει στην κόρη του.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για τον Μάριο και την Κόνι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.