Μαρίνα Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»

April 15, 2024


Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στη γιαγιά Νούλα από την εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2» για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2024 με το «Ζάρι». Μάλιστα, όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της, η ίδια λύγισε και δεν κατάφερε να πει κάτι.«Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μία γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγων…


Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στη γιαγιά Νούλα από την εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2» για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2024 με το «Ζάρι». Μάλιστα, όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της, η ίδια λύγισε και δεν κατάφερε να πει κάτι.

«Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μία γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», είπε αρχικά.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «Ζάρι», η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους, πόσο μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο».

Αν είχε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της, απάντησε: «Αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.