Crop top, ψηλά τακούνια, σγουρά μαλλιά, κορμάρα: Η Θεοδώρα Μανωλίδου στα 25, ξεπερνά σε ομορφιά και τη μαμά της

April 15, 2024


Το Σαββατοκύριακο η γνωστή μουσικός, Ευγενία Μανωλίδου, και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησαν μία οικογενειακή έξοδο στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Αγωγής.Τα βλέμματα τράβηξε η 25χρονη Θεοδώρα, η οποία φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της, Ευγενία Μανωλίδου, και τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον μικρό της αδελφό, Περσέα Γεωργιάδη.Η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα μαύρο παν…


Το Σαββατοκύριακο η γνωστή μουσικός, Ευγενία Μανωλίδου, και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησαν μία οικογενειακή έξοδο στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Αγωγής.

Τα βλέμματα τράβηξε η 25χρονη Θεοδώρα, η οποία φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της, Ευγενία Μανωλίδου, και τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον μικρό της αδελφό, Περσέα Γεωργιάδη.

Η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα crop top σε μπεζ χρώμα.

Θυμίζουμε ότι η Ευγενία Μανωλίδο έχει κάνει δύο γάμους. Σε ηλικία 21 ετών παντρεύτηκε τον ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα. Από τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχει αποκτήσει τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κι εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ευγενία Μανωλίδου είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής μου»

«Η Ευγενία είναι η πρωταγωνίστρια γενικώς και το απέδειξε σήμερα που διοργάνωσε μία καταπληκτική εκδήλωση. Όσοι δεν ήταν σήμερα εδώ, έχασαν κάτι μοναδικό» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.