Η Αθηναΐς Νέγκα έχει πάρει το φίλτρο της… νεότητας: Μάθαμε την ηλικία της, είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι δείχνει

April 15, 2024


Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη για την καθημερινότητά της, αλλά και την κόρη της.«Έχω μία πολύ μαμαδίστικη καθημερινότητα και είμαι μία πολύ βαρετή και προβλεπόμενη μαμά. Οι κόρες μου έχουν διάφορα 7μιση χρόνια, αλλά είναι σαν δίδυμες και πολύ δεμένες μεταξύ τους».«Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα», αποκάλυψε.Στην συνέχεια αναφέρ…


Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη για την καθημερινότητά της, αλλά και την κόρη της.

«Έχω μία πολύ μαμαδίστικη καθημερινότητα και είμαι μία πολύ βαρετή και προβλεπόμενη μαμά. Οι κόρες μου έχουν διάφορα 7μιση χρόνια, αλλά είναι σαν δίδυμες και πολύ δεμένες μεταξύ τους».

«Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα», αποκάλυψε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία της στην τηλεόραση:

«Ποτέ δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Μου φαίνομαι φρικτή αν ακούσω τη φωνή μου και δω τη φάτσα μου, λέω ‘πάλι χόντρυνες’. Μπροστά στην τηλεόραση βγήκα μετά τα 37. Για 10 χρόνια δούλευα πίσω από τις κάμερες, δεν είμαι καθαρόαιμη παρουσιάστρια», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.