Μανούσος Μανουσάκης – «Σαν παιδί δεν είδα ποτέ μαζί τους γονείς μου»

April 15, 2023


Ο Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μέσα σε όλα μίλησε και για τους γονείς του που χώρισαν όταν εκείνος ήταν μόλις 2,5 ετών.«Δε με απασχόλησε ποτέ ο χωρισμός τους. Ήταν δυο άνθρωποι που έκαναν τις ζωές τους. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο τότε αλλά δε με απασχόλησε πολύ, ούτε ήθελα να εμπλακώ σε μια τέτοια μυθολογία χωρισμού. Για μένα, η κατάσταση ήταν αυτή, δεν υπήρχ…


Ο Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μέσα σε όλα μίλησε και για τους γονείς του που χώρισαν όταν εκείνος ήταν μόλις 2,5 ετών.

  • «Δε νομίζω ότι οι γονείς μου είχαν καμία επαφή. Μαζί σαν παιδί δεν τους είδα ποτέ. Χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών οπότε δε μπορώ να τους θυμάμαι μαζί. Πολύ μετά τους είδα μαζί. Πολύ μετά, στα 75-80 τους που ερχόντουσαν να κάνουν Πάσχα μαζί μου στο Χιλιομόδι. Εκεί τους είδα να τσακώνονται όπως τσακώνονται δυο ερωτευμένοι. Ήταν τόσο γλυκείς αυτοί οι τσακωμοί. Ήταν σαν να ήταν δυο έφηβοι που βγαίνουν ραντεβού και τσακώνονται. Τότε ζήσαμε κάποιες κοινές μέρες μαζί. Για 3-4 χρόνια περνούσαμε τα Πάσχα μαζί» ανέφερε σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

«Δε με απασχόλησε ποτέ ο χωρισμός τους. Ήταν δυο άνθρωποι που έκαναν τις ζωές τους. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο τότε αλλά δε με απασχόλησε πολύ, ούτε ήθελα να εμπλακώ σε μια τέτοια μυθολογία χωρισμού. Για μένα, η κατάσταση ήταν αυτή, δεν υπήρχε καμία άλλη, δεν γνώρισα κάποια άλλη κατάσταση» πρόσθεσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.