Η καριέρα της νεαρής Παναγίας από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» και η εντυπωσιακή εμφάνιση

April 15, 2023


Η Ολίβια Χάσεϊ, έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως η μητέρα του Ιησού στη μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι το 1977 “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, έχει εδώ και μερικά χρόνια αποσυρθεί οριστικά από τη βιομηχανία του θεάματος.Η 71χρονη σήμερα Χάσεϊ είχε πρωταγωνιστήσει από πολύ μικρή ηλικία σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Συγκεκριμένα, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 60 ταινίες και τηλεοπ…


Η Ολίβια Χάσεϊ, έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως η μητέρα του Ιησού στη μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι το 1977 “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, έχει εδώ και μερικά χρόνια αποσυρθεί οριστικά από τη βιομηχανία του θεάματος.

Η 71χρονη σήμερα Χάσεϊ είχε πρωταγωνιστήσει από πολύ μικρή ηλικία σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Συγκεκριμένα, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 60 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων τα Last Days of Pompeii, The Bastard Hallmark’s Hall of Fame Ivanhoe και Ψυχώ IV.

Η ηθοποιός έχει δανείσει επίσης τη φωνή της σε πολλά animation.

Η Ολίβια Χάσεϊ είναι επίσης υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της με τη διπολική διαταραχή. Έχει γράψει τα απομνημονεύματά της, “The Girl on the Balcony: Olivia Hussey Finds Life After Romeo and Juliet” όπου καταγράφει τη ζωή και την καριέρα της.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.