«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με γοήτευε» – Κόλαφος γνωστός σχεδιαστής στον αέρα του Love it

April 15, 2022


Ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας και η κάμερα της εκπομπής «Love it» συνάντησε τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε και για την συνεργασία του με τον Δημήτ…


Ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας και η κάμερα της εκπομπής «Love it» συνάντησε τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε και για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για απόπειρες βιασμού ανηλίκων.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη

Ο σχεδιαστής μόδας, μίλησε μεταξύ άλλων, για την φιλία του με τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Δήμητρη Λιγνάδη. Ποτέ δεν τον θεώρησα τεράστιο ηθοποιό ή τεράστιο σκηνοθέτη. Με γοήτευε ο Δημήτρης. Τώρα η γοητεία, από κει και πέρα, δεν είναι μέσο που να σου επιτρέπει να φέρεσαι στους άλλους όπως σου έρχεται», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Είχαν ακουστεί από πολύ πριν όλα αυτά οπότε δεν με ξάφνιασαν. Για να είμαι ειλικρινής ούτε για τον Πέτρο Φιλιππίδη με ξάφνιασαν. Δηλαδή οι άνθρωποι του χώρου πιστεύω πως θα ήξεραν» συμπλήρωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος στο Love it.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.