Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα – Χιλιάδες αντιδράσεις

April 15, 2022


Μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε ο Παντελής Τουτουντζής το απόγευμα της Πέμπτης 14/4, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.Συγκεκριμένα, ο make up artist δημοσίευσ…


Μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε ο Παντελής Τουτουντζής το απόγευμα της Πέμπτης 14/4, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο make up artist δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά του (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός του), μιας και είχαν πάει όλοι μαζί στις κούνιες να παίξουν.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που στη ζωή μου ήρθαν άνθρωποι που μου χάρισαν απλόχερα αγάπη ένας απ’ αυτούς είναι και η νονά μας η Ελένη. Σαγαπαμε πολύ Λελα μας», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του ο Παντελής Τουτουντζής.

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή με την Ελένη Φουρέιρα και τα παιδιά του

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη και το γάμο της με τον Μποτία

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα, όπου μίλησε για όλους και για όλα για πρώτη φορά κλείνοντας έτσι πολλά στόματα. Η τραγουδίστρια μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία με τον οποίο συγκατοικούν (φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους).

Η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια σχολίασε τις φήμες που είχαν βγει και την ήθελαν έγκυο, ενώ απάντησε και στο πότε θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της, αφού η πρόταση γάμου έγινε.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια...», ξέσπασε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια που έκανε στα βόρεια προάστια

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον MadClip

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.