Η Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της – “Μου άφησε ένα γράμμα και μου είπε να…”

April 14, 2023


Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η τηλεοπτική μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, δύο σχεδόν μήνες μετά την αυτοκτονία του γιου της. Η ίδια αναφέρθηκε στον “πόλεμο” που είχε δεχτεί ο γιο της, στο φιλανθρωπικό του έργο και την επιθυμία του να το συνεχίσει εκείνη.Για τον “πόλεμο” που είχε δεχτεί ο γιος της, είπε: «Όταν υπάρχει στον άνθρωπο, ζήλια, κακία και φθόνος…. φεύγουν όλα τα…


Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η τηλεοπτική μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, δύο σχεδόν μήνες μετά την αυτοκτονία του γιου της. Η ίδια αναφέρθηκε στον “πόλεμο” που είχε δεχτεί ο γιο της, στο φιλανθρωπικό του έργο και την επιθυμία του να το συνεχίσει εκείνη.

  • «Μια τραγωδία που δεν το πίστευα ποτέ που το έβλεπα σε άλλους και έλεγα: “Πώς αντέχουν αυτές οι μαμάδες;” Από το να κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ τι θα κερδίσω; Θα γυρίσει πίσω; Μου άφησε μια επιστολή και μου είπε να κάνω κάποια πράγματα, δεν πρέπει να τα τηρήσω. “Μανούλα, κράτησε την επιχείρηση μας στο ξενοδοχείο μας και συνέχισε το έργο μου”. Το έργο του ήταν τρομερά φιλανθρωπικό δηλαδή όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτω πράγμα που δεν ήξερα που βοηθούσε ανθρώπους που είχαν χάσει δικούς τους, δεν μπορούσαν να ζήσουν και να τα βγάλουν πέρα. Αυτό το έργο έχω τη δυνατότητα να το συνεχίσω», είπε η Μαίρη Παναγάκου.

Για τον “πόλεμο” που είχε δεχτεί ο γιος της, είπε: «Όταν υπάρχει στον άνθρωπο, ζήλια, κακία και φθόνος…. φεύγουν όλα τα συναισθήματα τα ανθρώπινα και γεμίζει η ψυχή του από δηλητήριο και βγάζει δηλητήριο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν, δεν έχουν παιδεία. Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν πολύ μεγάλο κακό, οπότε μέσα απ΄αυτό το κακό εγώ δεν θα το συνεχίσω το κακό, θα συνεχίσω με το καλό του γιου μου, όχι με αυτούς που του όπλισαν το χέρι».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.