Βάσω Λασκαράκη – Στην κουζίνα με την κόρη της Εύα για το βάψιμο των πασχαλινών αβγών (φωτο)

April 14, 2023


Το έθιμο των κόκκινων αυγών τήρησε και η Βάσω Λασκαράκη εν όψει του Πάσχα. Η παράδοση θέλει τα αβγά να βάφονται κόκκινα κάθε Μεγάλη Πέμπτη και έτσι, η ηθοποιός που αγαπά τις παραδόσεις και τα έθιμά της αποφάσισε να μπει στην κουζίνα έχοντας τον καλύτερο βοηθό που δεν είναι άλλος από την κόρη της Εύα.Μαμά και κόρη, μπήκαν στην κουζίνα και έβαψαν τα κόκκινα αυγά με την Βάσω Λασκαράκη να αποτυπώνει σ…


Το έθιμο των κόκκινων αυγών τήρησε και η Βάσω Λασκαράκη εν όψει του Πάσχα. Η παράδοση θέλει τα αβγά να βάφονται κόκκινα κάθε Μεγάλη Πέμπτη και έτσι, η ηθοποιός που αγαπά τις παραδόσεις και τα έθιμά της αποφάσισε να μπει στην κουζίνα έχοντας τον καλύτερο βοηθό που δεν είναι άλλος από την κόρη της Εύα.

Μαμά και κόρη, μπήκαν στην κουζίνα και έβαψαν τα κόκκινα αυγά με την Βάσω Λασκαράκη να αποτυπώνει σε ένα κλικ την 10χρονη σήμερα Εύα, τη στιγμή που προσπαθεί με προσεκτικές κινήσεις να βγάλει τα κόκκινα αβγά από τη βαφή.

«Και του χρόνου» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στη σχετική φωτογραφία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.