Αυτός είναι ο Έλληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!

April 14, 2023


Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και με αυτόν τον τρόπο έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όλοι πάγωσαν στο Τορίνο, αφού είδαν τον τερματοφύλακα της ομάδας, Βόιτσεχ Σέζνι, να αποχωρεί από το γήπεδο, με τον ίδιο να αισθάνεται ταχυκαρδία και ζαλάδα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ανήκει στο έμψυχο δυναμ…


Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και με αυτόν τον τρόπο έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όλοι πάγωσαν στο Τορίνο, αφού είδαν τον τερματοφύλακα της ομάδας, Βόιτσεχ Σέζνι, να αποχωρεί από το γήπεδο, με τον ίδιο να αισθάνεται ταχυκαρδία και ζαλάδα.

 

  • Οι συμπαίκτες του γρήγορα ζήτησαν βοήθεια και στην εστία όπου βρισκόταν ο γκολκίπερ έσπευσε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον πολύπειρο κίπερ. Ο γιατρός ο οποίος συνόδεψε τον Πολωνό εκτός γηπέδου αποτελεί… ελληνικό προϊόν, με τον Νίκο Τζουρούδη να εγγυάται για την υγεία των ποδοσφαιριστών της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό των «μπιανκονέρι» από το καλοκαίρι του 2019 και η θέση του μόνο δευτερεύουσα δεν είναι, αφού ο ίδιος αποτελεί τον επικεφαλής του τμήματος. Η επιλογή, μάλιστα, του Τζουρούδη διόλου τυχαία δεν ήταν, αφού έγινε ύστερα από θερμή εισήγηση του Λούκα Στεφανίνι, του υπεύθυνου στο ιατρικό κομμάτι της Γιουβέντους, όσον αφορά  όλα τα σπορ.

 

Το παρελθόν του εν λόγω γιατρού είναι αρκετά πλούσιο, καθώς ο ίδιος έχει περάσει τόσο από τον Ολυμπιακό – με τον Χρήστο Θέο να τον αντικαθιστά το 2011 – όσο και από τον Παναθηναϊκό, ενώ το παλμαρέ του συνθέτουν ακόμα ο ΑΠΟΕΛ, η Ιταλική Ομοσπονδία Στίβου, η Μπρέσια, η Βερόνα, η Αλ Αΐν και η Γουέστ Χαμ. Από τα χέρια του έχουν περάσει ποδοσφαιριστές όπως Κριστιάνο Ρονάλντο, Πάουλο Ντιμπάλα και αρκετοί ακόμη οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sportal

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.