«Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να…» – Σοκάρει η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση μετά την κλοπή στο εξοχικό της

April 14, 2023


Η Μιμή Ντενίση πριν από λίγες ημέρες έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στον Θεολόγο, όσο εκείνη βρισκόταν στην Αθήνα. Το γεγονός αυτό την τάραξε πολύ, καθώς σημειώθηκαν πολλές υλικές ζημιές στον χώρο της και όσο η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξαρθρώσει την σπείρα που φαίνεται πως κρύβεται από πίσω, η ίδια προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.Την Μεγάλη Παρασκευή 14/4, μάλιστα, δημοσίευσε στ…


Η Μιμή Ντενίση πριν από λίγες ημέρες έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στον Θεολόγο, όσο εκείνη βρισκόταν στην Αθήνα. Το γεγονός αυτό την τάραξε πολύ, καθώς σημειώθηκαν πολλές υλικές ζημιές στον χώρο της και όσο η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξαρθρώσει την σπείρα που φαίνεται πως κρύβεται από πίσω, η ίδια προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.


Την Μεγάλη Παρασκευή 14/4, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από το περσινό Πάσχα, στην κατάσταση που θα ήθελε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή, και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την ίδια και το συμβάν, αλλά και όσους της συμπαραστάθηκαν είτε μέσω μηνυμάτων είτε έμπρακτα.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την κλοπή στο σπίτι της στον Θεολόγο

«Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα site που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου. Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου! Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως, αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον Δήμο ασήμαντη!!

Οι κλοπές ατέλειωτες. Γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια για όλους μας. Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεως έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν, κι εδώ. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν κι αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση κι ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κι ανησυχίας από γνωστούς κι αγνώστους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Στη φόρα η αλήθεια για την σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο

Μιμή Ντενίση Πάσχα κλοπή
Instagram / Μιμή Ντενίση

Το ξέσπασμά της για τους ληστές

Η ίδια, λοιπόν, παρά την ταραχή της μίλησε και στην εκπομπή του MEGA, Live News, το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την κλοπή, περιέγραψε το σπίτι της όπως το βρήκε και εξήγησε πως θεωρεί ότι κατάφεραν να μπουν οι κλέφτες σε αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει δώσει ήδη την κατάθεσή της, όπως και η καθαρίστρια του σπιτιού που βγήκε τελευταία από τον χώρο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν υποψίες για σπείρα η οποία έχει “χτυπήσει” και άλλες κατοικίες της περιοχής.

«Πήγα χθες, αλλά με είχε ειδοποιήσει, η κοπέλα που έχουμε και φροντίζει το σπίτι. Ευτυχώς εμάς το σπίτι έχει γερό συναγερμό και υπάρχει security γύρω που κυκλοφορεί. Παρ’ όλα αυτά το θράσος είναι ασύλληπτο. Είναι ένα κτήμα με πάρα πολλά φώτα για να πηγαίνεις μέσα στο δάσος, μέσα στον κήπο. Όλα αυτά γύρω τα ξήλωσαν, δηλαδή δεν μπορούμε να ανάψουμε φως», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Άνοιξαν μία αποθήκη που συνδέεται άμεσα με το σπίτι, που ξέρετε βάζουμε όλα τα πράγματα του καλοκαιριού, ψυγεία, ποδήλατα, μηχανήματα κήπου. Εκεί μπόρεσαν, εκεί μπήκαν».

«Έγινε σε εμένα, θα μπορούσε να είναι χειρότερα, έγινε και σε πολλούς άλλους απ’ ό,τι ξέρω. Το θέμα είναι να προφυλαχτεί κάπως όλη η περιοχή, γιατί προφανώς υπάρχει κάποια συμμορία που δρα. Ήταν τόσο άσχημο το ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που κρέμονταν τα καλώδια, που δεν μπορούσες να ανάψεις φως, που λείπουν τα πράγματά σου. Μετά έμαθα από τον Security της περιοχής ότι έχουν ανοίξει πάρα πολλά σπίτια στον Θεολόγο που λείπουν οι άνθρωποι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται» – Ο Απόστολος Γκλέτσος “έσπασε” τη σιωπή του για την σχέση του με την Μιμή Ντενίση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.