Γιώργος Λιανός: Με τα τρία του παιδιά από τον πρώτο του γάμο – Ταξίδι προς την Καραλέξη και την δεύτερη κόρη του

April 14, 2023


Ο Γιώργος Λιανός το 2009 παντρεύτηκε με την Ανθή Ανδροτσάκη (δείτε την εδώ) και έμειναν μαζί για 8 ολόκληρα χρόνια, καθώς χώρισαν το 2017. Απέκτησαν όμως μαζί τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, στα οποία έχουν τρελή αδυναμία και η σχέση του παρουσιαστή δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου μαζί τους, παρόλο που ο ίδιος έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του και απέκτησε άλλη μία κόρη με την Κωνσταντίνα…


Ο Γιώργος Λιανός το 2009 παντρεύτηκε με την Ανθή Ανδροτσάκη (δείτε την εδώ) και έμειναν μαζί για 8 ολόκληρα χρόνια, καθώς χώρισαν το 2017. Απέκτησαν όμως μαζί τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, στα οποία έχουν τρελή αδυναμία και η σχέση του παρουσιαστή δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου μαζί τους, παρόλο που ο ίδιος έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του και απέκτησε άλλη μία κόρη με την Κωνσταντίνα Καραλέξη (δείτε την εδώ).


Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, που τα παιδιά τους κάνουν ένα “διάλειμμα” από το σχολείο και εκείνος από το Survivor All Star, θα τις περάσουν μαζί και όπως αποκάλυψε με μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θα ταξιδέψουν για να βρουν και το τέταρτο παιδί του και να γιορτάσουν όλοι μαζί. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία έχουν πολλά από τα δικά του χαρακτηριστικά, ενώ όλα τους έχουν πάρει σίγουρα τα μάτια του.

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού από τον πρώτο του γάμο

Γιώργος Λιανός παιδιά
Instagram / Γιώργος Λιανός

Ο λόγος που ο παρουσιαστής χώρισε με την πρώην σύζυγό του

Ο Γιώργος Λιανός αρκετά χρόνια πριν είχε μιλήσει στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τον χωρισμό του με την σύζυγό του μετά από 8 χρόνια γάμου.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο και τις αλλαγές στη ζωή του, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές.

“Νομίζω ότι είμαι πωπόφαρδος. Βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Στενοχωρήθηκα λίγο με την εξέλιξη των πραγμάτων στον Alpha, και ήταν η πρώτη φορά που μένω εκτός, τελικά βρέθηκε το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Διαβάστε παρακάτω…

Τα δύο μου απιδιά τραγουδάνε, η μία μου κόρη ραπάρει! Πέρασαν χρήματα από τα χέρια μου, δυστυχώς έφυγαν! Δεν έχω συμβόλαιο, έχω το project. Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος από τα λεφτά!

Το τελευταίο διάστημα έχει και τα πάνω και τα κάτω του. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία, χωρίς να δίνω τροφή για σχόλια και να λέω πολλές κουβέντες. Είναι μες στη ζωή. να είμαστε καλά, και να είναι καλά τα παιδιά μας!

Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο στα προσωπικά μου, τώρα μου κάνει καλό να δουλεύω, από εκεί και πέρα αφήνουμε τα πράγματα να κυλήσουν και όπου πάει! Και έπεσα και απομακρύνθηκα από άτομα που είχα στη ζωή μου! Αποφάσισα να αποτραβηχτώ από όλα, και ακόμα είμαι σε αυτή τη φάση.

Φυσικά και υπήρξε πρόβλημα το ότι έλειπα πολύ συχνά, αλλά δεν είμαι καλά οικονομικά, προσπαθώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, φυσικά και χρωστάω!” είπε ο παρουσιαστής. Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι μπούρδες όσοι λένε ότι…» – Η έκρηξη του Γιώργου Λιανού μπροστά στις κάμερες για το Survivor all star

Survivor All Star: «Πιάστηκε ρεπόρτερ να παίρνει από παίκτες…» – Αποκάλυψη “βόμβα” από τον Γιώργο Λιανό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.