Σε live μετάδοση η αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή – Η στιγμή που βγαίνει από τις φυλακές των Βρυξελλών

April 14, 2023


Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 14/4, πραγματοποιήθηκε η αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή μετά από 4,5 μήνες παραμονής στις φυλακές των Βρυξελλών. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η ίδια πέρασε την πόρτα των φυλακών του Χάρεν λίγο πριν τις 12 ώρα Ελλάδος, καθώς ένα αμάξι με φιμέ τζάμια βγήκε και επιτάχυνε, ενώ τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι κατέγραφαν τη στιγμή σε live μετάδοση (δείτε εδώ την αντίδρασή της …


Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 14/4, πραγματοποιήθηκε η αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή μετά από 4,5 μήνες παραμονής στις φυλακές των Βρυξελλών. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η ίδια πέρασε την πόρτα των φυλακών του Χάρεν λίγο πριν τις 12 ώρα Ελλάδος, καθώς ένα αμάξι με φιμέ τζάμια βγήκε και επιτάχυνε, ενώ τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι κατέγραφαν τη στιγμή σε live μετάδοση (δείτε εδώ την αντίδρασή της μόλις ενημερώθηκε για τα ευχάριστα).


«Δε βρέθηκαν αποτυπώματά της σε καμία δεσμίδα με χρήματα»

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι ήταν η πρώτη φορά μετά από 4 μήνες που είδε την κ. Καϊλή σε μια «φυσιολογική ψυχική κατάσταση». «Μου θύμισε την παλιά Εύα Καϊλή», είπε, τονίζοντας ότι «πέρασε πολύ δύσκολα» και υπενθυμίζοντας τη δεκαεξάωρη απομόνωσή της στο αστυνομικό τμήμα.

«Η Εύα Καϊλή άντεξε και αυτό που την κρατάει ψυχολογικά ισχυρή είναι ότι έχει συνείδηση ότι είναι αθώα», ανέφερε επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία μέσα στη δικογραφία που θεμελιώνουν χωρίς καμία αμφιβολία ότι θα αθωωθεί.

Σημείωσε, επίσης, ότι «σεβόμαστε τη μυστικότητα της προανάκρισης και γι’ αυτό δεν διαρρέουμε στοιχεία της δικογραφίας». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι από τα χρήματα και τα ευρήματα στην κατοικία της και του συντρόφου της, αποδεικνύεται ότι δεν είχαν σχέση με την Εύα Καϊλή και δεν βρέθηκε κανένα δακτυλικό αποτύπωμά της σε καμία αυτοσχέδια δεσμίδα με χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.