«Είμαι πολύ χαρούμενη που…» – Οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Καϊλή λίγα λεπτά μετά την αποφυλάκισή της

April 14, 2023


Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14/4, η Εύα Καϊλή πέρασε το κατώφλι της φυλακής (δείτε εδώ πώς ήταν το κελί της στις Βρυξέλλες), καθώς βρέθηκε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που θα φοράει για το επόμενο διάστημα μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη δίκη και έτσι οι διαδικασίες επισπεύθηκαν (δείτε εδώ την αποφυλάκιση σε live μετάδοση).Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την “απελε…


Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14/4, η Εύα Καϊλή πέρασε το κατώφλι της φυλακής (δείτε εδώ πώς ήταν το κελί της στις Βρυξέλλες), καθώς βρέθηκε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που θα φοράει για το επόμενο διάστημα μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη δίκη και έτσι οι διαδικασίες επισπεύθηκαν (δείτε εδώ την αποφυλάκιση σε live μετάδοση).


Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την “απελευθέρωσή” της, δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα επιστρέψει στο σπίτι της και μοναδική της σκέψη ήταν το ότι θα μπορέσει να δει την 2χρονη κόρη της μετά από 4,5 μήνες.

Τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι με την κόρη μου, ο αγώνας συνεχίζεται δίπλα από τους δικηγόρους μου», ήταν τα πρώτα της λόγια, αφού κατάφερε να βγει εκτός των φυλακών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.