Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε – Άλλος άνθρωπος η Κονσίτα

April 14, 2023


Το 2014, νικήτρια της Eurovision, ήταν η Conchita Wurst, την drag περσόνα που με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix» κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι μόνο για τη φωνή της, αλλά και για την εκρηκτική της εμφάνιση.Το τραγούδι Rise Like a Phoenix κέρδισε τις εντυπώσεις το 2014, όπως και η εμφάνιση της Κοντσίτα στη Eurovision με τη μακριά χρυσή τουαλέτα.Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της
Φυσικά, από την …


Το 2014, νικήτρια της Eurovision, ήταν η Conchita Wurst, την drag περσόνα που με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix» κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι μόνο για τη φωνή της, αλλά και για την εκρηκτική της εμφάνιση.

Το τραγούδι Rise Like a Phoenix κέρδισε τις εντυπώσεις το 2014, όπως και η εμφάνιση της Κοντσίτα στη Eurovision με τη μακριά χρυσή τουαλέτα.

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της
Φυσικά, από την εμφάνισή της είχε ξεχωρίσει το μακρύ μαύρο μαλλί της, συνδυασμένο με το μαύρο μούσι. Το look αυτό βέβαια έχει αλλάξει λίγο τα τελευταία χρόνια, με την Κοντσίτα να έχει γίνει ακόμα πιο εκκεντρική με μαύρα μακριά μαλλιά και… αποκαλυπτικά ρούχα.

Πως είναι σήμερα η νικήτρια της Eurovision

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.