Το ρομαντικό Πάσχα σε νησί του πανελίστα με νεαρό ηθοποιό – Το παίζουν φίλοι αλλά…

April 14, 2023


Ξεκίνησε τις Πασχαλινές διακοπές του ο πανελίστας και πήγε στον τόπο καταγωγής του που είναι ένα γνωστό νησί των Σποράδων.Το ζευγάρι μένει στο σπίτι του πανελίστα ενώ κάνουν και δημόσιες εμφανίσεις ως φίλοι βέβαια. Όσο για την σχέση τους; Μετρά περίπου έναν χρόνο.


Ξεκίνησε τις Πασχαλινές διακοπές του ο πανελίστας και πήγε στον τόπο καταγωγής του που είναι ένα γνωστό νησί των Σποράδων.

  • Μαζί του και ο σύντροφός του που είναι γνωστός ηθοποιός τον οποίο και θαυμάσαμε πρόσφατα σε πολύ πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι μένει στο σπίτι του πανελίστα ενώ κάνουν και δημόσιες εμφανίσεις ως φίλοι βέβαια. Όσο για την σχέση τους; Μετρά περίπου έναν χρόνο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.