Σίσσυ Χρηστίδου- Στο Ντουμπάι για το Πάσχα. Και δεν είναι μόνη!

April 14, 2023


Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της και να γιορτάσει φέτος το Πάσχα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.Χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών, έφτιαξε τις βαλίτσες της με καλοκαιρινά ρούχα και ταξίδεψε στο Ντουμπάι με τον γιο της Μάικλ για μια γεύση καλοκαιριού λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο.Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της η Σίσσ…


Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της και να γιορτάσει φέτος το Πάσχα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών, έφτιαξε τις βαλίτσες της με καλοκαιρινά ρούχα και ταξίδεψε στο Ντουμπάι με τον γιο της Μάικλ για μια γεύση καλοκαιριού λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο.

  • Αν και δεν διευκρίνισε στις αναρτήσεις της στα social media αν τη συνόδευαν και οι δύο γιοι της ή απλώς ο Μιχαήλ, η Σίσσυ απόλαυσε τον πολυτελή και εξωτικό προορισμό που φημίζεται για τα όμορφα ορόσημα, τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της η Σίσσυ συνοδευόταν από μια καλή φίλη που είναι επίσης επιχειρηματίας. Απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Ντουμπάι, την ταράτσα του Burj Al Arab, ενός από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο.

  • Η θέα από την ταράτσα κόβει την ανάσα και η Σίσσυ φαινόταν να απολαμβάνει κάθε στιγμή του χρόνου της εκεί με τον γιο της Μάικλ, ο οποίος επιβεβαίωσε την παρουσία του δημοσιεύοντας μια όμορφη φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα που είχε τραβήξει ο ίδιος.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου από το ταξίδι της στο Ντουμπάι και να πάρετε μια γεύση από το πώς χαλαρώνει και απολαμβάνει το ρεπό της σε αυτή την εκπληκτική πόλη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.