Πάσχα στην Πάτμο για την Τζένη Μπαλατσινού: Πλάνα από το ονειρεμένο εξοχικό

April 14, 2023


Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε πλάνα από το εξοχικό της και φωτογραφίες στις οποίες τη βοηθάει ο γιος της να βάψει αυγά. Πριν από τέσσερις μήνες, η Τζένη Μπαλατσινού γιόρτασε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η οποία και έγινε στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του πολιτικού και πρώην…


Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε πλάνα από το εξοχικό της και φωτογραφίες στις οποίες τη βοηθάει ο γιος της να βάψει αυγά. 

Πριν από τέσσερις μήνες, η Τζένη Μπαλατσινού γιόρτασε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η οποία και έγινε στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του πολιτικού και πρώην αθλητή Βασίλη Κικίλια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.