Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει και την φωτογραφίζει ο γιος της

April 14, 2023


Μια φωτογραφία την οποία τράβηξε ο 10χρονος γιος της Μιχαήλ-Άγγελος δημοσίευσε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου.Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε νέα φωτογραφία στον λογαριασμό της την οποία τράβηξε ο 10χρονος γιος της Μιχαήλ-Άγγελος.H παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μέσα από τα stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό πως βρίσκεται εκτός Ελλάδος μαζί με …


Μια φωτογραφία την οποία τράβηξε ο 10χρονος γιος της Μιχαήλ-Άγγελος δημοσίευσε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε νέα φωτογραφία στον λογαριασμό της την οποία τράβηξε ο 10χρονος γιος της Μιχαήλ-Άγγελος.

H παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μέσα από τα stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό πως βρίσκεται εκτός Ελλάδος μαζί με μια από τις καλύτερές της φίλες αλλά και τον έναν της γιο, χωρίς να προσδιορίζει ωστόσο αν μαζί της είναι και ο μεγάλος της γιος ΦίλιπποςΡαφαήλ αλλά ούτε και το μέρος στο οποίο έχουν ταξιδέψει.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε για χάρη του μικρού της γιου Μιχαήλ -Άγγελου δημοσιεύοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram.

«Hey you…

? by Mike» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχετικές ειδήσεις

Η Σίσσυ τηλεφώνησε στην Καινούργιου και δεν το σήκωσε!

Μαραντίνης: Πήρε δάνειο για να ξεχρεώσει τη διατροφή στη Χρηστίδου

Νίκος Μουτσινάς: «Τσουχτρίτσα η Σίσσυ Χρηστίδου»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.