Συγκινεί η Μαριλού Κατσαφάδου – «Θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου»

April 11, 2023


Για τον ρόλο της στις «Σερρες», τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και για την απώλεια του Πάνου Νάτση και της μητέρας της μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από το «Είμαστε μαζί» η Μαριλού Κατσαφάδου.Και συνέχισε: «Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν, το μέλλον θα έρθει και να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι με τις αποφάσεις που παίρνουμε και να λέμε “μην προτρέ…


Για τον ρόλο της στις «Σερρες», τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και για την απώλεια του Πάνου Νάτση και της μητέρας της μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από το «Είμαστε μαζί» η Μαριλού Κατσαφάδου.

  • «Μεγάλο κομμάτι οι Σέρρες. Ήμουν από τα πρώτα άτομα που διάβαζα τα σενάρια που έγραφε ο Γιώργος. Περάσαμε σαφώς κι εγώ κι ο Πάνος από κάστινγκ για τους ρόλους. Είχε στο μυαλό του κάτι το οποίο πέτυχε και ότι όντως ταιριάζουμε πολύ με τον Πάνο στην τηλεόραση, ότι υπήρχε χημεία, το οποίο ήταν το ζητούμενο για την σχέση των δύο παιδιών, γιατί ήταν κολλητοί, ήταν ο πρώτος του έρωτας. Υπήρχε μία χημεία που έπρεπε να βγει, να αποτυπωθεί. Η γραφή του Γιώργου Καπουτζίδη είναι κάτι το συγκλονιστικό. Διαβάζεις κάτι και γελάς φωναχτά ή συγκινείσαι και κλαις πολύ και ξαφνικά σε κάνει πάλι να γελάς. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή και πάρα πολύ περήφανη. Θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου. Όχι μόνο εμένα και την εξέλιξή μου και την πορεία μου και ότι κατάφερα μετά από τόσα χρόνια να κάνω κάτι πρωταγωνιστικό, αλλά ήταν οι σχέσεις που είχε ο πατέρας με τον γιο, με την θεία, με την αδερφή, με την φίλη, όλες αυτές οι συνδέσεις σε φτιάχνουν πολύ σαν άνθρωπο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν, το μέλλον θα έρθει και να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι με τις αποφάσεις που παίρνουμε και να λέμε “μην προτρέχω, να πηγαίνω μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μου”».

  • «Δεν ζω με πανικούς πια. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Το χρειάστηκα πολύ και το είχα ανάγκη σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Το λέμε για να μας καθησυχάσει σαφώς, αλλά και ότι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του, γιατί θα πρέπει να βρει την ώρα που θα έχεις ωριμάσει μέσα σου», κατέληξε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.