Το άγνωστο δράμα του Θανάση Κατερινόπουλου: Ο ξαφνικός θάvατoς του γιου του που τον τσάκισε

April 11, 2022


Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, που ήταν από τους πρώτους που μίλησε για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και μίλησε ανοιχτά για την εμπλοκή της 33χρονης μητέρας, Ρούλα…


Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, που ήταν από τους πρώτους που μίλησε για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και μίλησε ανοιχτά για την εμπλοκή της 33χρονης μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν από μία πενταετία, έχασε τον γιο του ξαφνικά.

Άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, έχει εκπαιδευτεί στην ανάλυση της στάσης του σώματος, η οποία αποκαλύπτει πολλά όταν έχουμε να κάνουμε με ειδεχθή εγκλήματα.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στη διαλεύκανση εγκλημάτων
Μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ωστόσο, ο ίδιος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι Αθηναίος, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛΛΑΣ έχει καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένο από το χωριό Μαλεβρό, όπου γεννήθηκε το 1957, από αγρότες γονείς.

Ο ξαφνικός θάνατος του γιου του Θανάση Κατερινόπουλου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο προσωπικό του δράμα, όταν το 2017 “έφυγε” από τη ζωή ξαφνικά ο γιος του Επαμεινώνδας. Ο 31χρονος έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ακόμη έναν άλλο γιο, τον Αντώνη.

Πηγή : fbe.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.