Η αινιγματική ανάρτηση της Δροσάκη μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη και τα delete

April 10, 2023


Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.Το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο η Λένα προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τον συννεφιασμένο ουρανό και πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε την λέξη «Ελπίδα» στα αγγλικά.


Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, οι δυο γνωστοί ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Η Δροσάκη και ο Μπουρδούμης δημιούργησαν μαζί μια οικογένεια και ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο η Λένα προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τον συννεφιασμένο ουρανό και πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε την λέξη «Ελπίδα» στα αγγλικά.

  • Με μία ματιά στον λογαριασμό της Λένας Δροσάκη στο Instagram, θα παρατηρήσει κανείς, ότι δεν υπάρχουν κοινά στιγμιότυπα με τον πρώην της, καθώς τα έχει σβήσει…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.