Μπισμπίκης – Μετακομίζει μόνιμα στα Χανιά για να ζήσει ήσυχα τον έρωτα του με τη Βανδή

April 10, 2023


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ψάχνει οικόπεδο στην Κρήτη για να αγοράσει και σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα, όπως ανέφερε ο Μανώλης Κονταρός στην κάμερα του ΑΝΤ1.Όπως είχε πει και ο γνωστός ηθοποιός, αγαπά πολύ την Κρήτη μετά τα γυρίσματα της σειράς «Κομάντα και δράκοι» οπότε και γνώρισε καλύτερα τον τόπο και τους ντόπιους.Η αποκάλυψη του ΚονταρούΟ Μανώλης Κονταρός ανέφερε: «Το ζε…


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ψάχνει οικόπεδο στην Κρήτη για να αγοράσει και σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα, όπως ανέφερε ο Μανώλης Κονταρός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Όπως είχε πει και ο γνωστός ηθοποιός, αγαπά πολύ την Κρήτη μετά τα γυρίσματα της σειράς «Κομάντα και δράκοι» οπότε και γνώρισε καλύτερα τον τόπο και τους ντόπιους.

Η αποκάλυψη του Κονταρού

Ο Μανώλης Κονταρός ανέφερε: «Το ζευγάρι φαίνεται πώς είναι, μια χαρά, ευτυχισμένο. Ό,τι λέμε οι τρίτοι δεν ωφελεί. Ο Βασίλης είναι μερακλής και χόρεψε, και το έκαμε όμορφα, καλά. Ζούνε όμορφα, είναι αυθόρμητοι και εσείς το παίρνετε.

Ο χρόνος θα τα δείξει όλα (αν θα παντρευτούν). Η αλήθεια είναι πως ο Μπισμπίκης αγαπά την Κρήτη, έχει πολλούς φίλους θα χαρούμε να γίνει γάμος εκεί» είπε για τη σχέση Μπισμπίκη-Βανδή.

  • Στην συνέχεια ανέφερε: «Θα χαρώ να γίνει Αποκορωνιώτης, να βρει ένα όμορφο οικόπεδο στον Αποκόρωνο που τον αγαπά κι έχει πολλούς φίλους εκεί και να τον έχω γείτονα στο πατρικό μου. Μου έχει κάνει συζήτηση ότι ψάχνει να βρει ένα σπίτι, ένα οικόπεδο στην περιοχή του Αποκορώνου. Κατεβαίνει τακτικά στην Κρήτη έχει δυνατές φιλίες και έτσι έχει άποψη».

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο ηθοποιός αναζητά να αγοράσει στο χωριό Τζιτζιφές Χανιών.

Τόνισε μάλιστα: «Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας.

Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.