Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Τρία παιδιά βρέθηκαν σε φρικτή παραμέληση – «Είχαν πληγές από ποντίκια και κατσαρίδες»

April 10, 2022


Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Τρία παιδιά βρέθηκαν σε φρικτή παραμέληση – «Είχαν πληγές από ποντίκια και κατσαρίδες»Τι λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του ΠαιδιούΤρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών …


Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Τρία παιδιά βρέθηκαν σε φρικτή παραμέληση – «Είχαν πληγές από ποντίκια και κατσαρίδες»

Τι λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού

Τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», ανακοίνωσε προ ολίγου το Χαμόγελο του Παιδιού, σε μία καταγγελία που σοκάρει.

«Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού στο Twitter.

Συμβαίνει τώρα: μετά από αναφορά του @hamogelo από τον Φεβρουάριο βρέθηκα παιδιά 3,4 και 9 χρονών σε φρικτή παραμέληση , ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά, οι άνθρωποι μας τους προσφέρουν την φροντίδα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΚΓ

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) April 7, 2022

O πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ερωτηθείς για την υπόθεση αυτή, ανέφερε τα εξής στο ΑΠΕ ΜΠΕ: «Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες».

Πηγή : fbe.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.