Αυτή είναι η ύλη των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων!

April 10, 2020


Γνωστή έγινε η ύλη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020, με το Υπουργείο Παιδείας να την αναλύει στην ανακοίνωσή του, καθώς την προσάρμοσε λόγω όσων συμβαίνουν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Όπως …


Διαβάστε περισσότερα...

Γνωστή έγινε η ύλη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020, με το Υπουργείο Παιδείας να την αναλύει στην ανακοίνωσή του, καθώς την προσάρμοσε λόγω όσων συμβαίνουν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όπως τονίζεται λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με δεδομένη την γενική αναστολή λειτουργίας των σχολείων από την 11η Μαρτίου 2020, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στον επανακαθορισμό της εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με αναλογική μείωση σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη του συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης, μέχρι την ημερομηνία που ανεστάλη καθολικά η λειτουργία των σχολείων. Επισυνάπτονται οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις. Δείτε τι ανέφερε νωρίτερα για το θέμα η Νίκη Κεραμέως.

Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διαψεύδει πληροφορίες και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων και διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι καμία σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί αναφορικά με αυτό το ζήτημα, εν αναμονή των σχετικών εισηγήσεων των ειδικών.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΛ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.