Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Ζώη;

April 9, 2024


Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Σασμός, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως όλα δείχνουν είναι ξανά ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη.Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, η αγαπημένη ηθοποιός και ο σκηνοθέτης ταξίδεψαν τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο και στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Berlinale, όπου εκείνος συμμετείχε με την ταινία «Arcadia».Η ταινία παρουσιάζει …


Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Σασμός, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως όλα δείχνουν είναι ξανά ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, η αγαπημένη ηθοποιός και ο σκηνοθέτης ταξίδεψαν τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο και στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Berlinale, όπου εκείνος συμμετείχε με την ταινία «Arcadia».

Η ταινία παρουσιάζει μια δυνατή ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να μιλήσουν και να κοιτάξουν στα μάτια ο ένας τον άλλον.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε ανεβάσει τότε το τρέιλερ της ταινίας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram δείχνοντας τον θαυμασμό της.

Ο Γιώργος Ζώης είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός κι ένας ταλαντούχος καλλιτεχνικά άνθρωπος.

Χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media, καθώς τον ενδιαφέρει να εκφράζεται μέσω της δουλειάς του. Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα απ’ τη Χριστίνα χειλά Φαμέλη, η οποία σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της είναι ξανά ερωτευμένη έπειτα από το χωρισμό της με το Θανάση Τότσικα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.