Τζόνι Βαβούρας: «Η πρώην σύζυγός μου, εδώ και 5 χρόνια, μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία»

April 9, 2024


Ο Τζόνι Βαβούρας μιλώντας για τη σύλληψη του Γιάννη Γιοκαρίνη, αποκάλυψε πως ο ίδιος βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του.«Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δ…


Ο Τζόνι Βαβούρας μιλώντας για τη σύλληψη του Γιάννη Γιοκαρίνη, αποκάλυψε πως ο ίδιος βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του.

«Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δύσκολο γάμο με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τον άλλο άνθρωπο εκτός εαυτού.

Αν δεν ξέρεις και τις δύο πλευρές και δεν είσαι μέσα, πολλά εικάζεις, αλλά λίγα γνωρίζεις. Έχω περάσει προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου που το τόσο έγινε τόσο. Εγώ τρέχω χρόνια στα δικαστήρια από την πρώην σύζυγο για μηνύσεις και με κατηγορεί για πράγματα που δεν έχω κάνει», είπε αρχικά ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Τζόνι Βαβούρας είπε στη συνέχεια: «Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους. Αν κάνει καταγγελία μια γυναίκα, πάντα φταίει ο άντρας. Η πρώην σύζυγός μου μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία. Όχι, δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται κανονικά αυτό εδώ και πέντε χρόνια».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.