Κατεβαίνει ως υποψήφιος στις εκλογές ο Μάριος Αθανασίου – Η ανακοίνωση του κόμματος

April 8, 2023


Πρόκειται για μία περίοδο πολιτικού “αναβρασμού”, καθώς σύντομα θα πραγματοποιηθούν εκλογές (δείτε εδώ πότε) και όλα τα κόμματα προετοιμάζουν τις καμπάνιες και ανακοινώνουν τα μελλοντικά τους σχέδια, προκειμένου να “τραβήξουν” όσο περισσότερο κόσμο είναι εφικτό στο πλευρό τους.Πολλοί από τους αρχηγούς των κομμάτων έχουν επιλέξει να ενσωματώσουν στις παρατάξεις τους και πολλούς διάσημους από τον κα…


Πρόκειται για μία περίοδο πολιτικού “αναβρασμού”, καθώς σύντομα θα πραγματοποιηθούν εκλογές (δείτε εδώ πότε) και όλα τα κόμματα προετοιμάζουν τις καμπάνιες και ανακοινώνουν τα μελλοντικά τους σχέδια, προκειμένου να “τραβήξουν” όσο περισσότερο κόσμο είναι εφικτό στο πλευρό τους.


Πολλοί από τους αρχηγούς των κομμάτων έχουν επιλέξει να ενσωματώσουν στις παρατάξεις τους και πολλούς διάσημους από τον καλλιτεχνικό χώρο, ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και του νεανικού κοινού. Επομένως, δεν κάνει εντύπωση που στο δυναμικό τους έχουν ενταχθεί από ηθοποιοί μέχρι και ράπερ (δείτε εδώ ποιος Έλληνας ράπερ κατεβαίνει στην πολιτική και με ποιο κόμμα).

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Μάριος Αθανασίου

Το ίδιο έκανε, λοιπόν, και ο Αλέξης Τσίπρας με το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το προφίλ του πρώην πρωθυπουργού στο Instagram την Παρασκευή 7/4.

«Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μαζί μας», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Περιστέρα Μπαζιάνα: Δεν παντρεύτηκαν ποτέ με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ έχουν αποκτήσει δυο παιδιά – Ποιος ο λόγος

Μάριος Αθανασίου Αλέξης Τσίπρας

Πικάντικες αποκαλύψεις για τον χωρισμό του με την Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού: Ένα όνομα, μια ιστορία. Κάποτε έκλεψε την καρδιά μας στους Singles – εγώ συγκεκριμένα από τότε την αγάπησα – ενώ τώρα το όνομά της πρωταγωνιστεί συχνά πυκνά στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz λόγω… προσωπικών επιλογών! Ο χωρισμός της με τον Πάνο Μουζουράκη είχε συζητηθεί αρκετά (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες του τότε ζευγαριού από το 2016 που παραθέριζαν στην παραλία άκρως ερωτευμένοι), ενώ η νέα της σχέση με τον Mente Fuerte βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο. Πρόσφατα μάλιστα έκαναν και την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι (δείτε εδώ τι φόρεσε η ηθοποιός στο πλευρό του).

Κάποτε, όμως, είχε επικρατήσει αρκετά μεγάλος ντόρος με έναν άλλο άντρα που είχε στη ζωή της, τον Μάριο Αθανασίου. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν μαζί κι ένα παιδί και σήμερα διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις. Τότε, όμως, είχαν χωρίσει άκρως… ανατρεπτικά!

«Ο γιος μου τώρα είναι 17 και είναι… επαναστάτης. Όσο παιδί και να είναι, θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν κι εγώ στα 17. Καταλαβαίνω και προσπαθώ να κρατήσω μία ηρεμία. Έχει μία επανάσταση ιδεολογική, ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί…

Είναι τρίτη λυκείου και ξαφνικά είναι στα Εξάρχεια. Φέτος πάμε για να δώσουμε πανελλαδικές. Ο Αλέξανδρος υποτίθεται θα πάει στα Οικονομικά κοιτάζοντας τον έλεγχο τον περσινό μαζί με φροντιστήρια, διαβάσματα, αλλά επειδή είναι δυσλεκτικός και όταν λέμε δυσλεκτικός λέμε φουλ… δηλαδή το παιδί φέτος διαβάζει μόνος του βιβλίο. Εγώ του λέω: “παιδάκι μου, άλλαξε κατεύθυνση”», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.