Απέβαλε πάνω στη σκηνή μπροστά σε 2000 άτομα – «Δεν είμαι ξένη στον πόνο και το κενό της απώλειας μιας εγκυμοσύνης»

April 8, 2023


Πολλές είναι οι γυναίκες, διάσημες και μη, που έχουν βιώσει την δυσάρεστη εμπειρία της αποβολής ενός μωρού, μετά από μία δύσκολη εγκυμοσύνη (δείτε εδώ ποια Ελληνίδα ηθοποιός το αποκάλυψε χρόνια μετά, χωρίς κανείς να γνώριζε τίποτα). Την Παρασκευή 7/4 ωστόσο μία γνωστή ηθοποιός και ερμηνεύτρια ανακοίνωσε πως απέβαλε την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοι…


Πολλές είναι οι γυναίκες, διάσημες και μη, που έχουν βιώσει την δυσάρεστη εμπειρία της αποβολής ενός μωρού, μετά από μία δύσκολη εγκυμοσύνη (δείτε εδώ ποια Ελληνίδα ηθοποιός το αποκάλυψε χρόνια μετά, χωρίς κανείς να γνώριζε τίποτα). Την Παρασκευή 7/4 ωστόσο μία γνωστή ηθοποιός και ερμηνεύτρια ανακοίνωσε πως απέβαλε την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.


Ο λόγος για την Λόρα Μπενάντι, η οποία έχει αποβάλει πάνω από δύο φορές. Η ίδια εξήγησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο τι συνέβη και πως το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή, με τα λόγια της να ραγίζουν καρδιές.

Λόρα Μπενάντι αποβολή στη σκηνή
Instagram / Laura Benanti

Η ανάρτηση της Λόρα Μπενάντι που απέβαλε στη σκηνή

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου εμφανίστηκα στη σκηνή για 2000 άτομα ενώ είχα μια αποβολή. Ήξερα ότι συνέβαινε. Ξεκίνησε σιγά σιγά το προηγούμενο βράδυ. Αν ήταν μόνο η πρώτη μας ήττα ή ακόμα και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Αλλά δυστυχώς, δεν είμαι ξένη στον πόνο και το κενό της απώλειας μιας εγκυμοσύνης.

Είναι ένα μονοπάτι που έχω περπατήσει στο παρελθόν, χέρι-χέρι με τον άντρα μου. Αλλά αυτή τη φορά το περπατήσαμε δίπλα σε μερικούς από τους πιο ευγενικούς, πιο τρυφερούς ανθρώπους με τους οποίους θα έχω την τιμή να μοιραστώ χώρο. Ευχαριστώ όλους σε αυτό το κοινό για την παρουσία σας. Γιατί με βγάλατε από τη θλίψη μου για εκείνη την Αγία ώρα. Ευχαριστώ το συγκρότημα μου που με κράτησε, άνευ όρων, στις καρδιές του και το πλήρωμα που δούλεψε τόσο σκληρά για να με κάνει να νιώσω όσο πιο άνετα γίνεται. Ευχαριστώ τους φίλους και τους συναδέλφους μου που μαζεύτηκαν γύρω μου και με τόση ευγένεια ανταποκρίθηκαν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μου.

Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς παραγωγούς και τις ομάδες τους που μπόρεσαν να δώσουν ένα masterclass για το πώς να χειριστείτε μια προσωπική έκτακτη ανάγκη με ενσυναίσθηση και συμπόνια. Ευχαριστώ την αξιοσημείωτη πεθερά και τον πεθερό μου που προκάλεσαν την Ella (το πρώτο της παιδί) από την πραγματικότητα αυτής της εμπειρίας και της χάρισαν χρόνο, ενώ «πονούσε η πλάτη της μαμάς».

Ευχαριστώ αυτή τη μικρή ψυχή που με διάλεξε για σπίτι της, έστω και για λίγο.

Ο Πάτρικ κι εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και το θαύμα των δύο μικρών μας κοριτσιών. Ένα που κουβαλιέται από εμένα και ένα που μεταφέρεται από έναν άγγελο στη γη.

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε “ραγισμένοι”, αλλά θα το περάσουμε μαζί όπως εμείς, και τόσοι άλλοι, έχουμε κάνει στο παρελθόν. Τα μοιράζομαι όλα αυτά, όχι για να συγκεντρώσω τη συμπάθεια ή την προσοχή, αλλά για να υπενθυμίσω στους πολλούς ανθρώπους και οικογένειες που υποφέρουν με αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είσαι μόνος. Και να το θυμίσω και στον εαυτό μου».

Λόρα Μπενάντι απέβαλε στη σκηνή
Instagram / Laura Benanti

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Ασημακοπούλου: Είχε αποβάλει τρεις φορές – «Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου…»

Πασίγνωστο μοντέλο ανακοίνωσε πως είναι έγκυος 2 χρόνια μετά την αποβολή του μωρού της – Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.