Δανάη Μπάρκα – «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα ‘χεις με μάγειρα δεν υπάρχει»

April 8, 2022


Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA αναφέρθη…


Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA αναφέρθηκε στην τηλεθέαση της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη» αλλά και την… αδυναμία στους μάγειρες.

Όσον αφορά δε την αδυναμία που έχει στους μάγειρες, όπως υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Δανάη Μπάρκα τόνισε πως «οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.