Ρούλα Πατεράκη – «Ο Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, τον πρόσeξε»

April 8, 2022


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε η Ρούλα Πατεράκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους Λιγνάδη και Ρουβά. «Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση, άλλα ασχολούμαι με το θέατρο κυ…


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε η Ρούλα Πατεράκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους Λιγνάδη και Ρουβά.

 

«Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση, άλλα ασχολούμαι με το θέατρο κυρίως. Τελευταία δέχομαι προτάσεις για την τηλεόραση. Κάποιοι που λέγονται εμπορικοί είναι καλύτεροι από τους λεγόμενους ποιοτικούς. Οι γονείς μου εγκλωβίστηκαν στον τίτλο “παιδί θαύμα” που μου είχαν αποδώσει. Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν άντεχαν τόσο περιπέτεια και ανασφάλεια από έμενα και έφευγαν. Δε με ενδιαφέρει το κοινωνική παιχνίδι, να γίνω καλύτερη για να έχω τον τάδε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή. Στον “Πελοποννησιακό πόλεμο” μου πήρε την ιδέα μου. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης. Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, ο Λιγνάδης τον πρόσeξε τον Σάκη. Όλα τα μάτια των ανθρώπων ήταν όμορφα με τις μάσκες. Όταν κατέβαζαν την μάσκα έβλεπα μορφές σαν ζώα. Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν τις μάσκες λέω “αυτός μοιάζει με αλεπού, αυτός με γεράκι”, άλλες φορές μου φαινόταν ότι μοιάζει με ασβό».

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.