«Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Συγκλονιστική σκηνή με την «κοντή» του «Παρά Πέντε»

April 7, 2025


Μια συγκλονιστική σκηνή ήρθε κατά το χθεσινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» στο Mega.Η Κατερίνα Θεοχάρη, την οποία γνωρίσαμε ως “κοντή” νύφη της Θεοπούλας, στο θρυλικό πλέον σήριαλ του “Παρά Πέντε”, έπαιξε ένα πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Ο διάλογος της με τον Προκόπη Αγαθοκλέους είναι συγκλονιστικός.


Μια συγκλονιστική σκηνή ήρθε κατά το χθεσινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» στο Mega.

Η Κατερίνα Θεοχάρη, την οποία γνωρίσαμε ως “κοντή” νύφη της Θεοπούλας, στο θρυλικό πλέον σήριαλ του “Παρά Πέντε”, έπαιξε ένα πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

Ο διάλογος της με τον Προκόπη Αγαθοκλέους είναι συγκλονιστικός.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.