Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επίθετό της στα social media

April 7, 2024


Πύρρος Δήμας: Η νεαρή πλέον συστήνεται με αυτό της αείμνηστης μητέρας της.Η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία άλλαξε το επίθετο της στα social media σε «Σδούγκου».Η νεαρή πλέον συστήνεται με αυτό της αείμνηστης μητέρας της. Ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας πριν από τρεις εβδομάδες σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τον γάμο μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την εγκυμοσύνη της είχε αποκαλύ…


Πύρρος Δήμας: Η νεαρή πλέον συστήνεται με αυτό της αείμνηστης μητέρας της.

Η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία άλλαξε το επίθετο της στα social media σε «Σδούγκου».

Η νεαρή πλέον συστήνεται με αυτό της αείμνηστης μητέρας της. Ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας πριν από τρεις εβδομάδες σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τον γάμο μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την εγκυμοσύνη της είχε αποκαλύψει ότι: «Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη» εξηγώντας στη συνέχεια ότι «στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά – σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία».

Σε αντίθεση με το τρίτο παιδί του Πύρρου Δήμα, τη Μαρία που σπουδάζει στις ΗΠΑ τα δυο πρώτα παιδιά του διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετο τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.