Χριστίνα Μπόμπα: Δύο μήνες μετά τη γέννα ήμουν σαν ζόμπι

April 7, 2023


«Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, ”βράχος” απέναντί μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη ως νέα μαμά, αλλά και για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Για δύο μήνες μετά τη γέννα δεν κοιμόμουν καθόλου και ήμουν σαν ζόμπι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας στον Alpha Κύπρου.«Πέρ…


«Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, ”βράχος” απέναντί μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη ως νέα μαμά, αλλά και για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Για δύο μήνες μετά τη γέννα δεν κοιμόμουν καθόλου και ήμουν σαν ζόμπι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας στον Alpha Κύπρου.

«Πέρασα ψυχολογικά από όλα αυτά που κάθε γυναίκα περνάει. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, το αν θα γίνει ποτέ. Είναι ένα θέμα ταμπού η εξωσωματική», τονίζει η Χριστίνα Μπόμπα, με το απόσπασμα της συνέντευξής να προβάλλει η εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τον πρώτο ένα με ενάμιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 μήνες που φεύγω 8 ώρες αυστηρά και όλα τα άλλα είναι μπέμπες», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.