Νέα σχέση για τη Βαλέρια Χοψονίδου – Ποιος είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά;

April 7, 2023


Ερωτευμένη εδώ και επτά μήνες είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Η γνωστή σχεδιάστρια και αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου βρίσκεται σε σχέση με γνωστό θεατρικό παραγωγό.Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», η Βαλέρια Χοψονίδου είναι σε σχέση με τον Αντώνη Βλωτιδέλλη. «Είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι. Μαθαίνω ότι η σχέση είναι πάρα πολύ σοβαρή και δεν αποκλείεται το ζευγάρι να κάνει σύντομα το επόμενο …


Ερωτευμένη εδώ και επτά μήνες είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Η γνωστή σχεδιάστρια και αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου βρίσκεται σε σχέση με γνωστό θεατρικό παραγωγό.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», η Βαλέρια Χοψονίδου είναι σε σχέση με τον Αντώνη Βλωτιδέλλη. «Είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι. Μαθαίνω ότι η σχέση είναι πάρα πολύ σοβαρή και δεν αποκλείεται το ζευγάρι να κάνει σύντομα το επόμενο βήμα. Στα 35α γενέθλια της Βαλέριας, ο σύντροφός της έκανε μία ανάρτηση που έγραψε “έκλεψες την καρδιά μου τη στιγμή που γνωριστήκαμε”» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Εγώ βλέπω γάμο εδώ» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.