Στο νοσοκομείο η Υβόννη Μπόσνιακ

April 7, 2022


Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Υβόννη Μπόσνιακ, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media, και εύλογα οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν για την υγεία της.Η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου …


Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Υβόννη Μπόσνιακ, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media, και εύλογα οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν για την υγεία της.

Η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και με instastories της καθησύχασε όσους της έστειλαν μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά.

Συγκεκριμένα στα βίντεο που ανέβασε είπε:

«Γεια σας όμορφα παιδάκια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα είμαι καλά, έχω κάνει μία μικρή επέμβαση που έπρεπε να γίνει και πιστεύω ότι όλα θα είναι τέλεια. Είμαι εδώ, θα κάνω σήμερα διακοπές στο νοσοκομείο, θα κάνω και τα beauté μου και βλέπω την κουμπάρα μου, Μαρία Μπεκατώρου. Ευχαριστώ πολύ, φιλιά πολλά»

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.