Ράνια Σχίζα – «Δεν βλεπόμαστε συχνά με τον Γιώργο Καπουτζίδη»

April 7, 2022


H Ράνια Σχίζα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά, «Έλλη Ζάχου Ταχτσή» η οποία παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault. Μέσα σε όλα, η γνωστή …


H Ράνια Σχίζα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά, «Έλλη Ζάχου Ταχτσή» η οποία παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο επιτυχημένο κωμικό σίριαλ του MEGA, «Σαββατογεννημένες» και τη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Σας κυνηγάει ακόμη ο ρόλος της «Σενιόρα Σούλας» από τις «Σαββατογεννημένες»;

Έχει αγαπηθεί πολύ και χαίρομαι. Ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, με ασύλληπτες ατάκες, σπουδαίους συνεργάτες. Ακόμη στον δρόμο με φωνάζουν έτσι. Θυμάμαι έχω πάει Θεσσαλονίκη για παράσταση κι έρχεται μία κοπέλα εκεί που έπινα καφέ και κάτω από το φλιτζάνι μου είχε ένα χαρτάκι κι έλεγε: «Σενιόρα Σούλα σας αγαπώ». Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Κι άλλες δουλειές αγάπησα στην τηλεόραση, αλλά αυτή ήταν και η πρώτη μου.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα συνεργαζόσασταν ξανά;

Τον αγαπάω πολύ, τον θαυμάζω. Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν θα του το ζητούσα ποτέ. Για έναν δημιουργό, είναι δεσμευτικό αυτό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.