Παναγιώτα Βλαντή – «Υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση»

April 7, 2022


Καλεσμένη στο πλατό του Μουτσινά βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή, το απόγευμα της Τετάρτης. Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στον διαχωρισμό μεταξύ εμπορικού και ποιοτικού θεάτρου, καθώς και την απόφα…


Καλεσμένη στο πλατό του Μουτσινά βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή, το απόγευμα της Τετάρτης. Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στον διαχωρισμό μεταξύ εμπορικού και ποιοτικού θεάτρου, καθώς και την απόφαση να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώτα είπε: «υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια σε όσους κάναμε ποιοτικές δουλειές στο θέατρο πως δεν θα μας πάρουν στην τηλεόραση. Ή το αντίστροφο, αφού κάνεις τηλεόραση να μην σε παίρνουν στο θέατρο. Γινόταν και αυτό. Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, να το αγαπάς και να το σέβεσαι. Κάναμε τον γάμο το καλοκαίρι που μας πέρασε με πολύ λίγα άτομα, επιθυμούσαμε έναν κρυφό γάμο και μετά το είπαμε. Με τον γάμο δεν άλλαξε τίποτα αλλά είναι τέτοιος ο Γιάννης… Ο οποίος τώρα θα θυμώνει γιατί δεν θέλει να μιλάω για αυτόν και όλο για αυτόν μιλάω! Δεν θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης και νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Δεν το είχα σκοπό αλλά όταν μου ήρθε, είπα πως ναι θα το κάνω. Ενώ δεν ήμουν κατά του γάμου, τον φοβόμουν πάρα πολύ» κατέληξε η Βλαντή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.