Κατερίνα Καραβάτου – «Φροντίζω την προσωπική μου ζωή όσο μπορώ. Προτεραιότητα τα παιδιά μου»

April 4, 2023


«Είναι πολύ ωραία. Αισθάνομαι να πατάω στα πόδια μου. Έκανα live εκπομπές για πάρα πολλά χρόνια, οπότε είναι ωραία που έκανα αυτή την αλλαγή. Δεν κάνω σχέδια για του χρόνου γιατί πάω ανάλογα με τις συνθήκες και τα παιδιά μου. Είναι η ζωή μου όλη! Θέλω να μπορώ να είμαι καλά εγώ για να μπορώ να τα φροντίσω και να περνάμε μαζί όμορφα, ουσιαστικά και με αγάπη!», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας …


«Είναι πολύ ωραία. Αισθάνομαι να πατάω στα πόδια μου. Έκανα live εκπομπές για πάρα πολλά χρόνια, οπότε είναι ωραία που έκανα αυτή την αλλαγή. Δεν κάνω σχέδια για του χρόνου γιατί πάω ανάλογα με τις συνθήκες και τα παιδιά μου. Είναι η ζωή μου όλη! Θέλω να μπορώ να είμαι καλά εγώ για να μπορώ να τα φροντίσω και να περνάμε μαζί όμορφα, ουσιαστικά και με αγάπη!», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού Μας» για τα τηλεοπτικά της σχέδια.

  • «Όσο μπορώ φροντίζω την προσωπική μου ζωή. Αλλά πάντα προτεραιότητα θα έχω τα παιδιά», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.