“Λιώνουν” από έρωτα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά

April 4, 2023


Η Ιωάννα Μαλέσκου από μέρα σε μέρα περιμένει να γίνει μανούλα για πρώτη φορά, καθώς διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα κρατά στα χέρια της το μωρό της, τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Οι δυο τους κράτησαν την σχέση τους κρυφή για αρκετό διάστημα και παρόλο που κάποια στιγμή αυτή διέρρευσε προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Γι’ αυτ…


Η Ιωάννα Μαλέσκου από μέρα σε μέρα περιμένει να γίνει μανούλα για πρώτη φορά, καθώς διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα κρατά στα χέρια της το μωρό της, τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Οι δυο τους κράτησαν την σχέση τους κρυφή για αρκετό διάστημα και παρόλο που κάποια στιγμή αυτή διέρρευσε προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Γι’ αυτό και δεν ανέβαζαν ποτέ στα social media τους βίντεο και φωτογραφίες τους. Τώρα όμως, που τα πράγματα είναι επίσημα, εφόσον παντρεύτηκαν κιόλας (δείτε εδώ την μοναδική φωτογραφία από τις ετοιμασίες για το μυστήριο), η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα και την Δευτέρα 3/4 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά

«Σου βγάζω το καπέλο (σου)», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς

Η διαφορά ηλικίας και το επάγγελμα του

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Ιωάννα Μαλέσκου και η είδηση έπεσε σαν “βόμβα” στην ελληνική showbiz. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν πως είναι έγκυος όμως τηρούσαν σιγή ιχθύος, αφού σεβάστηκαν το γεγονός πως δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη τίποτα.

Βέβαια, αποκάλυψε τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας και για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Οι ευχές των διάσημων της τηλεόρασης έπεσαν σαν την βροχή!

Η παρουσιάστρια είναι μαζί με τον αγαπημένο της από τον το 2021 και σήμερα μετράνε περίπου ενάμιση κοινής πορείας. Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να κρατούσαν κρυφό τον έρωτα τους, ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα σχόλια που έκαναν ο ένας στον άλλον στα social media “πρόδωσαν” την αλήθεια.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου που θα τον κάνει μπαμπά

«Είμαι καλά. Δεν θέλω να βάζω ούτε τίτλους ούτε ταμπέλες, γιατί έχουμε καεί γενικότερα από τις ετικέτες, από τους τίτλους αυτού του τύπου. Εμένα μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να είναι καλά και ζευγάρια να είναι καλά», είναι οι μόνες δηλώσεις της Ιωάννας μέχρι σήμερα για τον αγαπημένο της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.