Ιωάννα Τούνη: «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι μου, έχω τάσεις φυγής, δεν είμαι καλά»

April 4, 2023


Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα δύσκολη περίοδο, καθώς έγινε μαμά και ενώ απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο της, προσπαθεί να κουμαντάρει τα σπίτια της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και την δουλειά της μαζί.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαντλείται, γι’ αυτό και όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 3/4, έχει τάσεις φυγής και αυτό…


Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα δύσκολη περίοδο, καθώς έγινε μαμά και ενώ απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο της, προσπαθεί να κουμαντάρει τα σπίτια της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και την δουλειά της μαζί.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαντλείται, γι’ αυτό και όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 3/4, έχει τάσεις φυγής και αυτό που επιθυμεί περισσότερο από όλα αυτή τη στιγμή είναι να πάει ένα ταξίδι με την οικογένειά της για να χαλαρώσει (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα και πόσα κιλά θέλει να χάσει ακόμα).

Σε κατάσταση πανικού η Ιωάννα Τούνη

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι μου… θέλω να πάω ταξίδι. Έχω τάσεις φυγής, δεν είμαι καλά. Με το μωρό θα πάω ταξίδι, μη νομίζετε ότι θα φύγω μόνη μου, αλλά καταλάβατε.

Θέλω να μου προτείνετε παιδιά προορισμό, όσο πιο μακριά γίνεται στην Ελλάδα, αλλά να είναι κατάλληλος για μωράκι. Οικογενειακά δηλαδή, να πάμε μαζί με τον Δημήτρη και το νουνίτο. Το νουνίτο θα είναι τριών μηνών. Τώρα το Πάσχα θέλουμε να φύγουμε για μια εβδομάδα, να γεμίσουμε μπαταρίες. Αυτά. Δεν είμαι καλά θα μου σηκωθούν τα μαλλιά», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη με τον γιο της

Πίσω στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε αυτές τις μέρες με τον γιο της η Ιωάννα Τούνη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο από στις 29/3 είναι και πάλι στην Αθήνα, μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, εξαιτίας του ότι δεν έχει κάποια βοήθεια, παίρνει παντού μαζί της το μωρό, μέχρι και στο γuμναστήριο και έχει ήδη συνηθίσει τα πολλά πέρα δώθε, ακόμα και τις πτήσεις με το αεροπλάνο, που είναι αρκετά συχνές.

Ωστόσο, όπως ανέφερε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,ο μικρούλης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και όλο το βράδυ στο σπίτι.

«Αχ ηρεμία. Χριστέ μου τι ευτυχία είναι αυτή. Τι πάθανε τα αυτάκια μου, τι πάθανε τα χεράκια μου. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει το μωρό με τίποτα. Μέχρι και τώρα που κάνω αυτό εδώ το στόρι. Δεν ξέρω ποια σκύλα συμπεθέρα μου το μάτιαξε στην πτήση. Όλα καλά τώρα. Ιωάννα πάρε αναπνοές! Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

«Δύσκολη μέρα για τους νέους γονείς, αλλά η νύχτα ακόμη δυσκολότερη. Το Νουνίτο ξυπνάει ακόμη 6-10 φορές μέσα στο βράδυ, το θηλάζω και απλά θέλει πιπίλα», ανέφερε την ίδια στιγμή σε άλλο βίντεό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου…» – Συγκινήθηκε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός» – Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.