«Θα έρθει να…» – Οι σχέσεις του Τόλη Παπαδημητρίου με την κόρη της πρώην συντρόφου του

April 4, 2023


Τη Δευτέρα 3/4 στο The 2night show μαζί με τη Σύλβια Δεληκούρα (δείτε εδώ το λόγο που δεν έχει παντρευτεί το σύντροφό της) ήταν καλεσμένος και ο Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για γνωστά και μη κομμάτια της ζωής του.Ανάμεσα λοιπόν σε όσα αποκάλυψε ο σεναριογράφος – ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον είχε και το κομμάτι της προσωπικής του ζωής μιας και δε συνηθίζει να μιλάει γι αυτό, ενώ εστι…


Τη Δευτέρα 3/4 στο The 2night show μαζί με τη Σύλβια Δεληκούρα (δείτε εδώ το λόγο που δεν έχει παντρευτεί το σύντροφό της) ήταν καλεσμένος και ο Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για γνωστά και μη κομμάτια της ζωής του.


Ανάμεσα λοιπόν σε όσα αποκάλυψε ο σεναριογράφος – ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον είχε και το κομμάτι της προσωπικής του ζωής μιας και δε συνηθίζει να μιλάει γι αυτό, ενώ εστιάζει περισσότερο σε όσα αφορούν στη δουλειά του.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο Παπαδημητρίου μίλησε για την πρώην σύντροφό του και την κόρη της, με την οποία έχει μια εξαιρετική σχέση και μετά το χωρισμό τους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει και δική του οικογένεια, αλλά κάτι τον κρατάει πίσω.

Οι δηλώσεις του Τόλη Παπαδημητρίου για την προσωπική του ζωή

«Τη μικρή τη γνώρισα όταν ήταν 6 μηνών, τα έφτιαξα με τη μαμά της. Δεν έχω βιολογικό δικό μου για να ξεχωρίσω, αλλά δε μπορώ να το ξέρω. Η σχέση υπάρχει είναι κάτι, που εύχομαι να κρατήσει όσο πάει… Η μικρούλα είναι όνειρο. Έχουμε μια σχέση, τι να σου πω, δεν ξέρω να το ξεχωρίσω…Άμα κάνω θα σου πω. Θα έρθει να κοιμηθεί μαζί μου, γιατί πέρα από όλα τα άλλα δεν είναι ότι το χρωστάμε στη μικρή, θέλω και εγώ. Είναι σαν φίλη μου πολύ καλή.

Κοίταξε αυτή η σχέση, όταν ήρθε στη ζωή μου, μου άλλαξε πάρα πολύ τον τρόπο, που σκεφτόμουν. Είμαι φοβιτσιάρης πρέπει κάποιος να μου το βγάλει.. Βλέποντάς το όλο αυτό και όπως το έζησα, σκέφτομαι ότι το θέλω κάποια στιγμή. Απλά είμαι φοβιτσιάρης και είναι να μου το βγάλει ο άλλος. Εάν εγώ ακολουθούσα το πρέπει, δεν θα έπρεπε να είχα μπει σε αυτή τη σχέση….», είπε μεταξύ άλλων ο Τόλης Παπαδημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.