Πάτρα: «Είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και…» – Πυρ και μανία ο Ευαγγελάτος για την οικογένεια Πισπιρίγκου

April 2, 2022


Με τα σχόλια της μητέρας και την αδερφής της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε να είναι από τα σχόλιά του ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News μετά τις δηλώσεις πως η 33χρον…


Με τα σχόλια της μητέρας και την αδερφής της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε να είναι από τα σχόλιά του ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News μετά τις δηλώσεις πως η 33χρονη ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ, κάτι που διαψεύσθηκε από τις Αρχές.

Η αγανάκτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για την Πάτρα

«Ακούσατε τι είπε η μάνα; Ότι είδε. Είδε; Γιατί αν είδε πρέπει να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο θέμα μπορούμε. Αν όμως δεν είναι έτσι μήπως είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και σταματάω εδώ γιατί θα παρασυρθώ» είπε εμφανώς ενοχλημένος.

Λίγο αργότερα σχολιάζοντας την εμφάνιση της μάνας και της αδελφής της 33χρονης στη ΓΑΔΑ. «Με ξεπερνάει το ότι τις είδα κουκουλωμένες και τις δύο να τρέχουν να φύγουν από τις κάμερες. Λίγη ώρα πριν είχαν δώσει συνέντευξη στην κάμερα και μετά τρέχανε να φύγουνε από τους δημοσιογράφους. Και πήγαν στη ΓΑΔΑ και είπαν και οι δύο ότι είδαν οι αστυνομικοί την είχαν κάνει μαύρη στο ξύλο. Μια λεπτομέρεια, δεν έχει δώσει καν κατάθεση. Δεν την έχουν ανακρίνει οι αστυνομικοί.

Να μάθουμε από αυτή τη μάνα πού είδε μαυρισμένα τα μάτια να το κάνουμε κόλαση. Αν δεν τα είδε μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα πώς έφτασε η Πισπιρίγκου να σκοτώσει τρία παιδιά» ήταν το επόμενο πολύ αιχμηρό του σχόλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.