Βανδή και Νικολαΐδη -Τραγουδούν μαζί το νέο κομμάτι της στο γuμναστήριο του «γαμπρού»

April 1, 2023


Σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τους Kings με τίτλο Ya Habibi.To “Ya Habibi”, σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King που κυκλοφόρησε από την Panik Records είναι ένα δυναμικό track, με συνδυασμούς που αναδεικνύουν τη μουσική χημεία της Δέσποινας Βανδή και των Kings.Φυσικά η κόρη της, Μελίνα Νικολα…


Σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τους Kings με τίτλο Ya Habibi.

To “Ya Habibi”, σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King που κυκλοφόρησε από την Panik Records είναι ένα δυναμικό track, με συνδυασμούς που αναδεικνύουν τη μουσική χημεία της Δέσποινας Βανδή και των Kings.

Φυσικά η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη έχει μάθει ήδη το νέο τραγούδι απ’ έξω και μάλιστα σήμερα μαζί με την Δέσποινα Βανδή το τραγούδησαν παρέα στο γuμναστήριο που διατηρεί στην Γλυφάδα ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Μητέρα και κόρη χορεύουν ξέφρενα το Ya Habibi λίγο πριν την προπόνησή τους και μας βάζουν στον ρυθμό!

@desp1navandiofficial #Yahabibi #spotify #fyp @kingsbandtv ♬ πρωτότυπος ήχος – kingsbandtv

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.