«Με κατηγορούσε ότι ήμουν…» – Το ξέσπασμα της Μυριέλλας για τον Σοϊλέδη

April 1, 2022


Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Survivor, έπειτα από όσα είχαν ειπωθεί για αυτή την ψηφοφορία, δημοφιλής Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it»….


Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Survivor, έπειτα από όσα είχαν ειπωθεί για αυτή την ψηφοφορία, δημοφιλής Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it». Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια των κόκκινων αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και την καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μίλησε για το κλίμα που είχε δημιουργήσει ο Άρης απέναντι της.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Άρη

«O Άρης είναι ένας άνθρωπος που όταν μπήκε στο παιχνίδι, κόλλησε με τη Ναυσικά, που γνωρίζονταν και απέξω απ’ το παιχνίδι. Ένιωθα εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα ότι μου χαμογελάει, μου λέει καλά πράγματα ο Άρης, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα πράγματα δεν ήτανε αληθινά. Σε κάποια φάση στο παιχνίδι μου αποκαλύφθηκαν πάρα πολλά πράγματα.

Με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή, ότι κουράζω, ότι δε με αντέχει, ότι άμα γίνει διαχωρισμός των ομάδων και βγει αυτός ως ο πιο δυνατός παίκτης των κόκκινων θα με στείλει σίγουρα στους απέναντι και όλα αυτά ερχόντουσαν σε εντελώς αντίθεση με το πως μου μιλούσε εμένα ο Άρης. Από τη μια δε μου αποκάλυψε ποτέ η Ναυσικά ότι “ξέρεις κάτι; Τα αγόρια δε σε αντέχουν, δε μπορούν να σε κάνουν παρέα για αυτό απομονώνομαι και εγώ μαζί τους και σε έχω αφήσει λίγο στην άκρη» είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.