Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο λαμπερός γάμος και το «χατίρι» στην μητέρα του

April 1, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως θα ανέβει ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του Γεωργία, όπως μαθαίνουμε από την αγγελία γάμου που δημοσ…




Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως θα ανέβει ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του Γεωργία, όπως μαθαίνουμε από την αγγελία γάμου που δημοσιεύθηκε.



Ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» φαίνεται πως έκανε το «χατίρι» της μητέρας του και θα κάνει θρησκευτικό γάμο με την αγαπημένη του στο Κορωπί, όπως αναφέρεται στην αγγελία γάμου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών».



Η αγγελία για τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Ειδικότερα, η αγγελία αναφέρει: «Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.